Producten/Referenties

BM Dustdetector

BM Dustdetector is een draagbaar apparaat dat wordt gebruikt om het stofniveau op een
harde ondergrond meten. Het instrument voldoet aan de schoonmaak standaard
INSTA 800 en wordt vaak gebruikt door ondernemingen die verbonden zijn met de schoonmaakbranche
of ventilatie-industrie. Het instrument wordt onder meer gebruikt voor documentatie van zuiverheid in ventilatie kanalen.

De BM Dustdetector gedetecteerd stof afzettingen met behulpo van eenĀ  een
speciaal soort tape. De tape wordt zowel voor, als na de bemonstering doorgelicht, en de verandering in lichtopbrengst (als gevolg van stof) is een directe maat voor de hoeveelheid stof die is afgezet op de tape.
Het instrument is zeer makkelijk te gebruiken en het resultaat verschijnt onmiddellijk in van het display. Tevens kunnen de meetresultaten ook in de BM Dustdetector worden opgeslagen, zodat deze later op kantoor naar de PC gestuurd kunnen worden om verwerkt te worden.Print BM-Dustdetector

Voor meer inlichtingen en verkoop neemt u contact op met BVDA International B.V.

Koeienstal ventilatie

De KSV01, is de regelkast voor uw koeienstalventilatoren. De KSV01 heeft als voordeel dat deze besturing is voorzien van een frequentieregelaar, waardoor de instelling traploos is. Tevens schakelt de besturing de frequentieregelaar uit, waardoor er minder energiegebruik is.

Print koeienstalventilatie

Caravan nivileer systeem

Voor Easylevel is er een systeem ontwikkeld, waarmee caravans en campers automatisch waterpas gezet kunnen worden.EasylevelHandbed Het systeem bestaat uit een handset en een besturingsmodule. De besturingsmodule bevat een sensor (accelerometer) en de aansturing voor vijzels om het systeem recht te zetten.

Tevens is dit systeem van een pincode voorzien, zodat dit bijv. in een stalling, als anti diefstal beveiliging gebruikt kan worden.

EasylevelBest_Board